Tugas Prakarya

*Mbok Darmi isuk2 wis bingung nggoleki kutange sing ilang, takon karo putune PONIRIN sing isih sekolah neng SD..…*

*" Le.. kowe ngerti kutange simbah sing wis suwek? Warnane ireng "*

*" Lha iki mbah. Tak lebokne ning tasku.. "*

*" Wong kutang wis suwek, arep kok nggo opo to le..? "*

*" Wingi pak guru pesen arep nggawe prakarya, jare pak guru... kabeh murid-murid sesuk kon nggowo wadah susu bekas "*

*" Woo... Woo.. Woo…cah edyyaaaan..‼ "*

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Nama Pemilik, Foto Serta Sejarah Berdirinya Google

Situs Tempat Download Video Dewasa 18+

Humor: Gus Miek, Daging Babi dan Santri

Download PicSay Pro Aplikasi Photo Editor Berbayar Secara Gratis

Cara Membuat Wap Di Wapka (Multi Menu)